Corona

Het Coronavirus raakt ons allemaal. We nemen het virus uiterst serieus maar we zijn open en rijden “gewoon” om bestellingen te bezorgen! Hierbij houden we ons strikt aan het advies vanuit de overheid en het RIVM. Bestellen doe je nog steeds heel eenvoudig via onze webshop.

Wat betekent het coronavirus voor jouw catering?

Tukkers Culinair neemt alle maatregelen rondom het Coronavirus uiterst serieus. Wij kunnen ons voorstellen dat je enkele vragen hebt over onze dienstverlening in deze tijd. Ook informeren wij je via deze pagina over hoe wij invulling geven aan deze maatregelen.

Veel gestelde vragen

Kan ik nog bij jullie bestellen?
Ja, we zijn gewoon open en bezorgen “gewoon”! Hierbij houden we ons strikt aan het advies vanuit de overheid en het RIVM. Bestellen doe je nog steeds heel eenvoudig via onze webshop.

Tot wanneer kan ik annuleren?
U kunt uw bestelling kosteloos tot een week van te voren annuleren. Daarna maken wij een planning en gaan wij ook kosten maken door inkopen te doen, etc. Deze kosten willen we dan wel graag vergoed hebben.

Ik wil voor een (hele) kleine groep bestellen, kan dat?
Ja, dat kan. Bij veel buffetten en arrangementen hebben we het aantal personen verlaagd en hierdoor kun je nog met de familie genieten van onze smakelijke dienstverlening en ambachtelijke gerechten!

Kan ik iemand blij maken met jullie ambachtelijke gerechten? 

Ja, ook dat kan! Maak bijvoorbeeld je opa en oma, je moeder of zorgmedewerkers heel erg blij door ons aan te laten rukken met heerlijke buffetten. Zo weet je zeker dat ook zij genieten van een ambachtelijk gerecht op bord.

Leveren jullie ook bij zorginstellingen of andere instanties? 

Ja, bij ons kun je voor al je personeel bestellen. Die mensen moeten zeker ontzien worden in deze tijd van crisis en gewoon kunnen genieten van een goede en gezonde maaltijd. Ook voor deze mensen leveren wij heerlijke ambachtelijke maaltijden.

Mijn vraag staat er niet tussen…
Heb je een vraag en kan je het antwoord niet vinden? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Stuur je vraag naar info@tukkers.com of bel met 0547 – 383492

Welke maatregelen hebben jullie verder nog genomen?
Wij hebben een aantal maatregelen getroffen om onze medewerkers en onze klanten te beschermen tegen besmetting. Hieronder een opsomming van de getroffen maatregelen binnen ons bedrijf en bij onze chauffeurs.

Binnen ons bedrijf

 • Onze medewerkers dragen standaard handschoentjes en haarnetjes en als extra maatregel draagt iedereen nu ook mondkapjes om eventuele verspreiding te voorkomen.
 • Standaard bij ons, dus ook nu, worden de handen meermaals per dag gewassen met desinfecterende zeep.
 • Ons bedrijf is uiterst hygiënisch en voldoet aan de hoogste eisen. Echter, zullen wij ons reinigingsproces uitbreiden met extra desinfecterende en alcoholhoudende middelen.
 • Tafels, stoelen, deurklinken en toiletten worden extra gereinigd met desinfecterende en alcoholhoudende middelen.
 • Ons bedrijf is uitgerust met een zeer goed ventilatiesysteem dat zorg draagt voor inbreng van voldoende frisse lucht.
 • Ons bedrijf is alleen toegankelijk voor medewerkers, mensen die niet in dienst zijn komen niet meer binnen.
 • Wij vragen u met iDeal te betalen. Contante betalingen nemen wij liever niet meer aan.

Onze chauffeurs

 • Om verspreiding te voorkomen hebben wij besloten per direct alle bestellingen tot aan de deur te bezorgen en niet meer, zoals u gewend bent, tot aan de tafel.
 • Voor het klaarzetten van de afwas en retouren vragen wij u dit bij de voordeur te doen, zodat de chauffeur niet uw locatie of woning hoeft te betreden. We zouden het bijzonder op prijs stellen als u de materialen voor ons wilt afspoelen.
 • Al onze chauffeurs dragen latex wegwerp handschoentjes.
 • In elke bestelauto is desinfecterende zeep aanwezig voor de chauffeur om zijn handen veelvuldig te ontsmetten.

Zoals u kunt lezen blijven wij wel geopend. U kunt bij ons blijven bestellen en verzekerd zijn van een zorgvuldige aanpak. Mochten er verder nog vragen of opmerkingen zijn, dan kunt u ons per mail: info@tukkers.com of per telefoon: (0547) 383492 bereiken.

Wij wensen iedereen het allerbeste toe de komende tijd!

Team Tukkers Culinair

There are no products