Tukkers Culinair

Nieuwe groentezaak in Enter

Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen om een nieuwe groentezaak te starten in Enter. Deze zal gevestigd worden in het huidige pand aan de Dorpsstraat 96.

Het was al langer een wens van ons om iets met gezonde voeding te gaan doen. Ik heb vorig jaar een programma gevolgd met een personal trainer waarbij ook een voedingsschema werd gebruikt. Het is bijzonder om te zien wat voeding met je lichaam doet. Al snel ontstond het idee om hier wat mee te gaan doen in de toekomst.

In de komende periode wordt de voorzijde van de zaak verbouwd naar een mooie verswinkel en deze zal eind van het jaar opengaan.

Uiteraard blijven wij naast de groentezaak ook het adres voor al uw catering. Ook tijdens de verbouwing de komende maanden, kunt u hiervoor bij ons terecht.

Wij hebben ons inmiddels aangesloten bij De Èchte Groenteman. Een nieuw onderdeel van dit merk is ‘de kokende groenteman’. Want de moderne groenteman doet tegenwoordig zoveel meer. En dit sluit weer mooi aan op de catering die wij doen. Binnenkort volgt er meer informatie over welke producten wij gaan aanbieden.

Tukkers Culinair wordt onze nieuwe bedrijfsnaam. Onder deze naam blijven wij onze catering aanbieden en gaan we onze nieuwe groentezaak starten.

 

There are no products