Kookworkshops

Samen koken is samen genieten

Een kookworkshop, een gezellige en lekkere manier om samen te genieten. U kookt samen onder leiding van de chef-kok en naderhand wordt al het lekkers gezamenlijk genuttigd in de sfeervolle kookstudio. Een kookworkshops en een activiteit die geschikt is voor uiteenlopende gelegenheden zoals een bedrijfsuitje, uitje met familie en vrienden, een vrijgezellenfeest of elke andere gelegenheid waarbij u iets wilt ondernemen.

Workshops koken

De kookworkshop kan elke dag van week, zowel overdag als ’s avonds, ingepland worden met uitzondering van de zondag. Het menu wordt vooraf met u gekozen en de tijd die de kookworkshop in beslag neemt hangt daarvan af. Meestal zal een kookworkshop in totaal 4 tot 5 uur in beslag nemen. De recepten kunt u mee naar huis nemen zodat u ook thuis nogmaals kunt genieten van de heerlijke gerechten.

Koken in Twente

Woont u in de omging Enter, Rijssen, Wierden, Borne, Hengelo of Almelo en lijkt het u leuk om een dergelijk culinair uitstapje te organiseren? Bekijk vooral onze website voor meer informatie. Het is in ieder geval goed om te weten dat de groep uit minimaal 10 personen moet bestaan. De kosten bedragen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag €52,50 per persoon en op vrijdag en zaterdag €57,50 per persoon. Uiteraard is de genoemde prijs all-in, dus inclusief dingen als amuse, aperitief, overige drankjes en Irish koffie.

There are no products