Samen koken

Samen koken, samen beleven, samen genieten…

Heeft u wat te vieren? Wilt u met uw vereniging eens wat anders doen? Moet u een vrijgezellenfeest organiseren of wilt u met uw bedrijf aan teambuilding doen? Wij kunnen al uw activiteiten op een passende wijze invullen.

Een kookworkshop in is een leerzame maar vooral ook gezellige manier van informeel samenzijn. Samen koken is smaakvol genieten van hetgeen onder leiding van de chef-kok wordt bereid en naderhand gezamenlijk wordt genuttigd in onze sfeervolle kookstudio.

Een kookworkshop leent zich voor de meest uiteenlopende gelegenheden; als informele managementmeeting, verrassend bedrijfsuitje, ter afsluiting van een zakelijke bijeenkomst of als uitje met familie en vrienden.

Wanneer wordt de workshop gegeven

Voor een kookworkshop kan men elke dag van de week, zowel overdag als ook ‘s avonds terecht (met uitzondering van de zondag). Duur van een kookworkshop bedraagt, afhankelijk van het gekozen menu 4 tot 5 uur. Uiteraard ontvangt men na afloop de recepturen van het menu zodat men thuis ook aan de slag kan.

Programma bij een workshop koken

Na ontvangst met een amuse, een bruisend aperitief en een korte kennismaking met de chef volgt de menubespreking en de verdeling van de taken. Aansluitend wordt er gekookt; de mise en place, worden de tafels gedekt en wordt alles in gereedheid gebracht om lekker te gaan tafelen.

Tussentijds afruimen en opnieuw indekken hoort er bij. Tussen de verschillende gangen door maakt u, samen met de chef, zelf uw gerechten af en worden de borden opgemaakt en geserveerd. De workshop wordt afgesloten met een Enterse Dwarsligger.

Aantal personen bij een workshop koken

Koken is een erg arbeidsintensief proces. Het is daardoor erg wenselijk dat de groep uit minimaal 10 personen bestaat.

De kosten

De kosten voor dit culinaire uitstapje bedragen:

Maandag / dinsdag / woensdag / donderdag € 52,50 per persoon.

Vrijdag / zaterdag € 57,50 per persoon.

Uiteraard is genoemde prijs all-in, dus inclusief aperitief, overige drankjes en de Irish koffie

There are no products